Onze partners

Partners

Of het nu gaat om dagelijkse facilitaire zaken of tijdelijke inzet of een project, CFM biedt de oplossing. Hierbij werken wij o.a. samen met;

logo Dura Vermeer

Dura Vermeer Bouw Heyma BV is al meer dan 50 jaar actief in renovatie en groot onderhoud van (sociale) woningbouw, kantoorbouw en bedrijfsruimtes. Dura Vermeer Bouw Heyma BV ontwikkelt, realiseert en exploiteert projecten in opdracht van derden en in eigen beheer. Dura Vermeer wil onderscheidend en vernieuwend te werk gaan en in samenwerking met partijen toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven bieden.

Met Dura Vermeer als partner is CFM in staat om van klein tot groot te ontwikkelen en bouwen; van herinrichting of herbestemming tot nieuwbouw.

www.duravermeerbouwheyma.nl
logo couleur

Couleur-Locale hanteert het uitgangspunt dat een gezonde organisatie of een gezond individu beschikt over een evenwichtige hoeveelheid energie. Pas dan is naar onze mening groei en ontwikkeling mogelijk. Energieverspilling is niet prettig. Het kost tijd, geld en kracht, resulteert in irritaties en is een aanslag op je (werk)plezier.

www.couleur-locale.nl
Wahu logo

WAHU is de eigenzinnige partner op de arbeidsmarkt, zowel voor opdrachtgevers als voor kandidaten. Vanuit een betrokkenheid die verder gaat waar anderen stoppen werken de adviseurs van WAHU dagelijks keihard aan oplossingen voor opdrachtgevers en kandidaten.

www.wahu.nl