Bedrijfsadministratie

CFM facility biedt de oplossing voor uw bedrijfsadministratie

Is bedrijfsadministratie niet uw 'ding', heeft u geen tijd om zich in de boekhouding te verdiepen en is de loonadministratie voor u een wirwar van regeltjes? Speciaal voor de kleine ondernemer biedt Cubuz Facility Management het totale pakket aan bedrijfsadministratie.

Voor slechts € 25,00 exclusief btw per maand richten wij uw complete boekhouding in en verzorgen wij de periodieke BTW-aangifte.

Aanvullend op het basistarief betaald u slechts €1,00 exclusief btw per mutatie. Mutaties zijn:

- invoeren van verkoopfacturen
- invoeren van inkoopfacturen
- invoeren van contante betalingen
- invoeren van mutaties bankafschriften

Daarvoor krijgt u van ons maandelijks ook nog eens een uitgebreide maandrapportage.

Loonadministratie

Tot slot kan Cubuz Facility Management tevens de loonadministratie voor u verzorgen voor het lage basistarief van € 10,00 exclusief btw. Voor medewerkers met een vast loon geldt een toeslag van slechts € 7,00 exclusief btw per medeweker per maand. Voor medewerkers met een flexibel contract is de toeslag € 10,00 exclusief btw per medewerker per maand.

Voor bovengenoemde bedragen verzorgen wij de loonstroken, aangifte loonheffing en stellen we jaarlijks de jaaropgaven op.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als klant? Neem dan direct contact op met onze afdeling bedrijfsadministratie: administratie@cfmfacility.nl of telefonisch: 06-47189540.